2007 blev jag headhuntad till ett av Norges då störta humorprogram i TV ”Riket Röst”.  Först ställde jag mig oförstående, sedan blev jag narturligtvis både glad och smickrad.
Smickrad över att just jag blev tillfrågad och glad över att de skulle låta en CP-skadad rullstolsburen man få en såpass stor roll i ett humorprogram i Norsk TV.
Visst är jag glad att ha fått en stor publik i Norge. Men jag vantrivdes faktiskt väldigt mycket väldigt ofta. Det gick upp för mig ganska snart att de tyckte lyteskomik var kul!
Jag har aldrig gillat det! Tycker att lyteskomik tillför fördomar och bidrar till en hemsk mänskosyn! De inslag som finns på YouTube, av dem har jag bara varit med och bestämt tre eller fyra stycken. Tandläkaren. Karaten. Frisören. Och Tatueraren. Jag hade minst två regissörer och tre till sex manusförfattare. Det var flera repliker som aldrig sändes. Bland annat när jag skulle vara tränare för ett kälk-hockey lag. Hade jag följande replik: ”Jag vill se blod på brun hud!”  Sådana saker säger inte jag, sa jag. Så det blev till att stryka i manus det! Mycket!

Boys on wheels förstår jag inte alls storheten med! För mig är det inget annat än en simpel freakshow!!! Det kunde blivit så mycket bättre, själva idén var ju lysande.
Första låten, en ballad. Making love in the handicap toilet. Vad fan är det?! Jävla dynga om ni frågar mig!!!
Så det kommer ALDRIG mer att bli något mer med Boys On Wheels Punkt!

Watch Full Movie Online Streaming Online and DownloadRoblox HackBigo Live Beans HackYUGIOH DUEL LINKS HACKPokemon Duel HackRoblox HackPixel Gun 3d HackGrowtopia HackClash Royale Hackmy cafe recipes stories hackMobile Legends HackMobile Strike Hack

Pin It on Pinterest