Medborgare! Det finns en ständig återkommande debatt som jag blir automatiskt indragen i. Så fort man tror att nu har folk förstått, att nu kommer den nog aldrig upp igen så säger det bara plopp. Så kommer debatten om statliga bordeller upp. Det är så man vill spy! Den nionde september, alltså tio dagar innan valet, gick Sofie Jakobsson (KD) från Borgholm Öland ut och sa: ”Statliga bordeller kan bli en lösning på traffickingproblemet. Det måste fram i ljuset på laglig väg, det ska vara en kontrollerad verksamhet. Jag tror man kan minska trafficking med 70 procent om man hade statliga bordeller”. Detta tog KD avstånd ifrån.För sju år sedan, 2004, var jag ute i samma debatt, men av en annan orsak. Statliga bordeller till funktionshindrade män, det hade gått ett TV-program som hette CP-magasinet som bland annat åkte till Danmark. Där har de statliga bordeller för funktionshindrade män. Och i Holland/Nederländerna har dom nånting som kallas sexsamariter, som kommer hem till funktionshindrade män och hjälper dem med sex.SSU Uddevalla såg programmet, tänkte och skrev en motion. De skrev en motion. Till Sveriges riksdag! Som jag har läst.

Alla funktionshindrade skall ha rätt till sex i detta land! D.v.s. alla funktionshindrade män! Funktionshindrade kvinnors sexualitet talas icke om. Dessutom föreslår SSU Uddevalla att assistenter ska hjälpa till. Jag diskuterade detta med en av mina assisteter, han sa: ”Om du hade bett mig det, hade jag inte kommit.”Förmodligen inte jag heller!

Utgångspunkten i denna motion var; att alla har rätt till sex. Det sågs som ett behov som att äta eller sova. Jag hävdar att det finns ingen människa som har rätt till sex, men alla har rätt till sin egen sexualitet. För om man har rätt till sex, så är det någon annan som har en skyldighet att ge sex och det kan vi aldrig aldrig kräva. I motionen nämns ingenting om funktionshindrade kvinnors sexualitet. Utan allt utgår ifrån männens.
I motionen föreslås också ett erotiskt kartotek!
Med porrtidningar och porrfilmer, etc. etc.!
Men vad är det här? Dom framställer oss funktionshindrade män. Som små, krumma, kåta, hjälplösa paket!
Medan dom funktionshindrade kvinnorna inte ens är det!
Får jag säga vad jag tycker? Så tycker jag.
Att se en porrfilm istället för en vanlig film
är som att läsa telefonkatalogen istället för en roman.
Många människor, ingen handling och en jävla massa nummer!

Pin It on Pinterest