Medborgare! Kamrater!Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Igår såg jag partiledardebatten och jag gillade vad jag såg och hörde.
För första gången på väldigt länge skakade högerspökena i talarstolen
och jag njöt medborgare! Jag gladdes oerhört mycket över att Håkan Juholt och Lars Ohly var såpass överens.
Lars Ohly vet jag var jag har, men Juholt har varit mer osäker för min del.
Håkan Juholt fick ett pluspoäng till, när han till Jimmie Åkesson sa:
Att han inte tänker käbbla med honom what so ever! Det hoppas jag han håller!
Politik är för mig inte en ball och trendig grej! Nej, för mig är politik livet!
I snart 19 år har jag jobbat som artist. Inte bara med standup-comedy,
utan jag har även haft glädjen att få uttrycka mig i sång och musik och teater. Det är få förunnat även om man inte sitter i rullstol och har en CP-skada som jag, jag vet det!
Allt detta tack vare Backa Teater i Göteborg. Allt detta tack vare Ingmar ”Spingo” Nilsson, Eva Bergman, Lena Fridell, Stefan Kirchhoff, Sven-Åke Gustavsson, Lars Väringer, Lars Engquist och inte minst Thomas Darelid och Christina Kjellsson och Nikke Ström! Dessa människor och många, många fler är jag skyldig ett stort och rungande tack! För de lät mig växa ur och formas av en mylla som var konstnärlig. För första gången i mitt liv såg man och tog mina konstnärliga ambitioner på allvar. När AMI-byråkraterna sa: ”Du kan väl inte vara artist” eller kallade mig för ”Drömmare”. Sa Eva Bergman: ”Skriv! Våga pröva! Våga testa! Våga chansa! Jesper Odelberg! Backa Teater är möjligheternas hus, även för dig! Det är bara att bjuda upp!”. Det gjorde jag! Och medborgare, jag har inte slutat dansa än!
Allt jag gör och har gjort på scenen är politik! Så fort jag entrar en scen så är det politik! På sätt och vis. Jag gör inte detta enkom för min egen skull! Visst det är mitt lever bröd och jag kan inget annat lika bra. Men jag gör det också och mest för dem som är i samma situation som jag och som inte kan göra sig hörda! Det är deras talan jag vill föra!
Vi har en väldigt cynisk stadsminister. Kan man stå i Riksdagens talarstol och raljera över barnfattigdomen i Sverige, då är man cynisk! Hela regeringen drivs av cynism!
Vi har en högerregering som vi inte har sett sedan 1920-talet! Gösta Boman och Torbjörn Fälldin med flera, framstår alltmer som rena barnleken!
När borgerligheten inte längre vet vad de ska säga, när retoriken tryter. Då! Då säger stadsministern att (V) (S) och (MP) samarbetar med (SD).
Också detta är retorik mina vänner! Skrämselretorik från högerns sida! I själva verket röstar (SD) nio gånger av tio med regeringen!
Så snälla, gå inte på den! Jag ber!
Jag har fått tron på framtiden tillbaka!
2014 vill jag vara med att kasta ut och förvisa månglarna ur templet!

Medborgare! Kamrater!Watch Full Movie Online Streaming Online and Download
Den ljusnande framtid är vår!

Pin It on Pinterest